Angst van de Tandarts? | Tandarts Central Plaza | Lelystad

Angst begeleiding

Sommige mensen zijn zo bang voor de tandarts dat zij hun gebit helemaal niet laten controleren of behandelen. Is dat bij u het geval, dan is het goed te weten dat u niet de enige bent. Laat dit u er niet van weerhouden om toch te komen. Stel een tandartsbezoek niet uit. Wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is. Door bijvoorbeeld een lichte verdoving en nieuwe technieken hoeft u geen pijn te voelen. We zorgen ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

De Tandarts stelt je gerust

Angst voorkomen is belangrijk.  Onze tandartsen doen dit door je op de hoogte te stellen van wat er allemaal gebeurt. Zo weet je precies wat er aan de hand is en zorgen dat de behandeling prettig verloopt. Wij adviseren om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ivorenkruis.nl bij “Folders lezen”.

 

Nieuwste tandarts technologieën & technieken

Onze tandartsen gebruiken de nieuwste technologieën om patiënten een aangename ervaring te geven tijdens een bezoek aan de tandarts in Lelystad. De tandarts maakt bijvoorbeeld gebruik van de Quicksleeper, dit is een van de nieuwste tandheelkundige apparaten. Het zorgt ervoor dat een verdoving zonder pijn verloopt en je ziet ook geen enge naald meer je mond in gaan.