Behandeling bij de tandarts | Tandartsenpraktijk Central Plaza | Lelystad

Behandeling

Wij proberen patiënten zó te behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Wij willen ervoor zorgen dat iedere patiënt zich welkom en thuis voelt binnen onze praktijk. Een bezoek aan de tandarts is een beleving en méér dan alleen tandheelkunde
Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijft. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Wij werken milieubewust en met moderne digitale apparatuur. Er wordt gebruik gemaakt van ultramoderne roterende instrumenten voor de wortelkanaalbehandeling. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van een microscoop om efficiënt en nauwkeurig een wortelkanaalbehandeling uit te voeren.
Wij passen onze behandelingen aan naar de nieuwste inzichten en streven voor iedere patiënt naar een optimale mondgezondheid en verwachten dat ook de patiënt zich hier net zo voor wilt inzetten als wij dat doen.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen op onze website bij mondgezondheid en brochures en verder op http://allesoverhetgebit.nl/mondgezondheid/.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

 

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.