Tanden laten bleken bij een Tandarts | Tandartsenpraktijk Central Plaza | Lelystad

Esthetische Tandheelkunde

De opties die voor u beschikbaar zijn:
Bij Tandartsenpraktijk Centra Plaza, gelegen in Lelystad, bieden we een aantal verschillende esthetische tandheelkundige opties. Zorg ervoor dat u een afspraak maakt om te kijken naar de mogelijkheden voor uw gebit. Enkele van de opties die we kunnen bespreken, zijn onder meer:

Facings:

Facings zijn dunne porseleinen kronen die over een tand passen. Ze zijn op maat gemaakt en worden gebruikt om de voorkant of het zichtbare oppervlak van een tand te bedekken om het uiterlijk te versterken. Deze zijn permanent aan tanden gehecht en worden gebruikt om veel verschillende problemen aan te pakken.

Spleten tussen tanden of een afgebroken tand kunnen allemaal worden gecorrigeerd met een facing. Ze zijn ook effectief bij het bedekken verkleurde tanden, waardoor ze er helderder en witter uitzien dan voorheen.

Tanden bleken:

Als u op zoek bent naar een stralende, wittere glimlach en de populairste oplossing voor het bleken van tanden in Lelystad? Centra Plaza kan u helpen de gewenste resultaten te bereiken. In tegenstelling tot andere behandelingen voor het bleken van tanden, is het bij Centra Plaza 100% veilig en kan het direct uw zelfvertrouwen vergroten en u een frisse nieuwe look geven. De waarde van een geweldige glimlach valt niet te onderschatten.

Wilt u een afspraak maken om uw tanden te bleken of voor facings

Klik hier om een afspraak te maken

tanden bleken met esthetische tandheelkunde