Mondhygiënist | Tandartsenpraktijk Central Plaza | Lelystad

Mondhygiënist

Mondhygiënist Tandartsenpraktijk Central Plaza in Lelystad

Een goede mondhygiëne is niet alleen belangrijk voor een witte glimlach, het kan ook invloed hebben op uw algehele gezondheid en welzijn. Bij Tandartsenpraktijk Centra Plaza legt onze mondhygiënist een sterke nadruk op preventie en voorlichting over mondhygiëne. We adviseren patiënten van alle leeftijden over de beste manieren om voor hun tanden en tandvlees te zorgen, om het risico op tandbederf, tandvleesaandoeningen en aanverwante gezondheidsproblemen te verkleinen.

Dagelijkse mondverzorging thuis en regelmatige controles en professionele gebitsreiniging met onze mondhygiënist vergroten uw kansen op een leven zonder gaatjes, slechte adem en pijnlijke gebitsproblemen. We hebben onze tandheelkundige kliniek in Lelystad ontworpen als een comfortabele en ontspannende omgeving, om bezoeken tot een positieve ervaring te maken.

Is het tijd voor controle en gebitsreiniging? Bel ons op 0320 215 574 om een afspraak te maken met onze mondhygiënist in Tandartsenpraktijk Centra Plaza in Lelystad.

 

Waarom is mondhygiëne belangrijk?

Mondgezondheid is meer dan een mooie glimlach. Dagelijks poetsen en flossen en regelmatige controles bij uw Mondhygiënist kunnen uw risico op het ontwikkelen van tandheelkundige aandoeningen en mondinfecties verminderen.

Aangezien mondgezondheid een afspiegeling is van de algemene gezondheid, kan een goede verzorging van uw tanden en tandvlees en het opvolgen van de instructies van uw mondhygiënist ook uw risicofactor voor verschillende gezondheidsproblemen verlagen.

Als u begrijpt hoe gebitsproblemen zoals tandbederf en tandvleesaandoeningen beginnen, en hoe u de waarschuwingssignalen kunt herkennen, kunt u beter voor uw mondgezondheid zorgen.

 

 

Mondhygiënist in Lelystad bezig met gebitsreiniging

Tips voor dagelijkse mondhygiëne door onze Mondhygiënist

Elke dag voor je tanden en tandvlees zorgen is de beste manier om tandplak op afstand te houden en je glimlach sprankelend te houden. Regelmatig poetsen en flossen kan meestal de meeste tandplak verwijderen en een mondhygiënist kan verharde tandplak verwijderen tijdens uw gebitsreiniging afspraak. Wanneer u ons bezoekt voor uw controle, zal uw mondhygiënist u laten weten of uw mondverzorgings-routine verbeterd moet worden en kan hij u persoonlijker advies geven.

 

 

Bel ons op 0320 215 574 om een afspraak te maken met onze mondhygiënist in Tandartsenpraktijk Centra Plaza in Lelystad.